Delavnica Naravno razstrupljanje telesa – 23. 9. 2015
02 Sep
0

Delavnica Naravno razstrupljanje telesa – 23. 9. 2015

Prebrano tolikokrat: 2542

Kako izboljšati svoje zdravje in splošno počutje?

Stres, slaba prehrana, toksične snovi, elektrosmog, negativne misli, premalo ali preveč gibanja, nezadosten vnos vode in jemanje zdravil so samo nekateri dejavniki, ki ogrožajo naše zdravje in dobro počutje.

Naše telo seveda sproti odstranjuje škodljive snovi in jih uničuje, ampak zaradi slabih življenjskih navad in vse močnejšega zunanjega zastrupljanja, ni sposobno uspešno opravljati svoje naloge. Če ne odstrani škodljivih snovi, se to hitro pokaže na našem zdravju.

Zelo pomembno je, kako se lotimo razstrupljanja, saj ne želimo  dodatno obremenjevati telesa. Potrebno je poznati nekaj osnovnih pravil prehranjevanja in jemanja prehranskih dopolnil, ki pospešijo razstrupljanje ter posebnih vaj in tehnik, ki nam pri tem lahko še dodatno pomagajo.

Če želite dobiti več informacij o tem kako na naraven način pospešiti mehanizme samorazstrupljanja, se nam lahko pridružite na delavnici, ki jo bo spremljalo predavanje holistične strokovnjakinje za zdravo prehrano, Jelene Dimitrijević.

Na delavnici boste lahko poskusili tudi različne napitke, pripravljene s sokovnikom iz sadja, zelenjave, kalčkov, zelišč in superživil, ki vam lahko pomagajo pri razstrupljanju.

Delavnica bo potekala v sredo, 23. 9. 2015 od 18.00 do 19.30 ure v novi trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na delavnici omejeno. Rok za prijavo je najkasneje do 20. 9. 2015.

Prijavite se lahko preko e-pošte info@super-hrana.si ali tako da pokličete v trgovino SuperHrana na telefon 01 / 256 61 15.

Kotizacija: Prostovoljni prispevki.

P.S. Po delavnici z Jeleno bomo imeli »zdrav after party« za naše zveste stranke, poslovne partnerje, prijatelje in vse nove obiskovalce. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Podobne objave
Komentarji
Napišite komentar
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2021 | Izdelava E-PIK.si |