Največji vegetarijanski piknik v Sloveniji - 30. 8. 2015
25 Aug
0

Največji vegetarijanski piknik v Sloveniji - 30. 8. 2015

Prebrano tolikokrat: 1801

Vabimo vas na največji vegetarijanski piknik v Sloveniji, dogodek za vso družino, kjer vas pričakujemo ljubitelji zdrave hrane in živali s pestro ponudbo. Na naši stojnici Super-Hrana.si boste lahko okušali zdrav veganski čokoladni proteinski sladoled, se posvetovali o zdravi rastlinski prehrani in izbirali med številnimi izdelki iz naše ponudbe.

Vegetarijanski piknik in No Border Jam 2015 je piknik in sejemska prireditev, ki bo obiskovalcem predstavljala in ponujala nedeljsko jutro, popoldan in večer povezan z vegetarijansko prehrano in dobro glasbo.

Sejem je namenjen promociji zdravega načina življenja z okusno ponudbo hrane, ki ne vsebuje mesa in ostalih živalskih izdelkov, ter promociji zaščite živali in narave za kar bo poskrbelo Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice.

Vse ljubitelje narave in druženja ne glede na način prehranjevanja vabimo na pikniško nedeljo z vegetarijansko hrano, ter tako damo svoj prispevek za živalim in naravi bolj prijazno Slovenijo.

Sejemske aktivnosti in predstavitev razstavljavcev in ponudnikov na stojnicah bo spremljal sproščen in inovativen ustvarjalni program za otroke in mladostnike ter kulturno-glasbeni program v sklopu tradicionalnega glasbenega festivala No Border Jam, letos ponovno pikniku primerno v akustični izvedbi.

Ustvarjalne delavnice pod okriljem Mariborskega ustvarjalnega sejma (MAUS) bodo namenjene ustvarjanju in druženju različnih starostnih skupin ter bodo predstavljale dober zgled medgeneracijskega druženja in prenašanja izkušenj med sodelujočimi.


Komentarji
Napišite komentar
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2021 | Izdelava E-PIK.si |