Predavanje Kako si lahko okrepimo delovanje ledvic? - 22. 11. 2016
28 Sep
0

Predavanje Kako si lahko okrepimo delovanje ledvic? - 22. 11. 2016

Prebrano tolikokrat: 1512

Zelo je pomembno, da se prilagajamo letnim časom ter vzdržujemo yin in yang ravnovesje, tako da ni ne primanjkljaja ne presežka energije kar nam pomaga, da ostanemo zdravi. 

Po tradicionalni kitajski medicini se počasi bliža začetek zime (začne se že drugi teden novembra), takrat pa se posebej posvečamo krepitvi ledvic, mehurja, reproduktivnih organov in adrenalni žlezi, ki pripadajo elementu voda. 

Ko dnevi postajajo bolj hladni in vlažni, narava se približuje stanju počitka in mirovanja, tudi naše telo se mora prilagoditi tem spremembam. Voda nas uči kako naj se umirimo, upočasnimo svoj hektični urnik, najdemo tišino, notranji mir in se sprostimo. Pogosti in intenzivni strahovi ter fizično in psihično izčrpavanje slabi energijo ledvic in nadledvične žleze. 

Težave, ki jih povezujemo z neravnovesjem elementa voda so: težave s kostmi (posebej koleno, zobje, spodnji del hrbtenice), s sluhom (izguba sluha, tinitus, vnetja), z lasmi (izguba las, razcepljene konice, prezgodnje sivenje las), težave z urinarnim in reproduktivnim sistemom, spolnostjo, predčasnim staranjem itd. 

Na predavanju se boste naučili kako okrepiti energijo ledvic skozi pravilno prehrano, aktivnosti, telovadbo in transformacijo čustev. S posebnimi energetskimi vajami, meditacijo in spoznavanjem notranjih programov, ki delujejo negativno na organe elementa voda pa boste okrepili ta zelo pomemben center naše vitalne energije. 

Postregli vam bomo tudi s krepčilnimi napitki, ki so posebej dobrodošli v tem letnem času. 

Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite!

Predavanje bo v torek, 22. 11. 2016 od 17.00 do 19.00 v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na predavanju omejeno. Rok za prijavo je najkasneje do 19. 11. 2016.

Redna kotizacija za predavanje: 25,00 €

Akcijska cena s -30% popustom = 17,50 €

Prijavite se lahko z nakupom vstopnice, tako da kliknete spodnjo povezavo: 

REZERVIRAJ SVOJE MESTO

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@super-hrana.si ali telefona 01 / 256 61 15

O predavateljici:

Jelena Dimitrijevič  je holistična svetovalka za zdravo prehrano in certificirana nutricionistka. Na Inštitutu za naravno medicino (The Institute for Natural Medicine, New York) je pridobila naziv svetovalke za prehrano. Pripravlja različna predavanja, izobraževanja in delavnice, vodi osebna svetovanja, svoje poslanstvo pa vidi v ozaveščanju ljudi o zdravem in sočutnem načinu življenja.

Vir slike: Clubdelasalud.com.ar

Komentarji
Napišite komentar
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2020 | Izdelava E-PIK.si |