Svetovanje: Karmična diagnostika in Theta healing - 8. 9. 2015
25 Aug
0

Svetovanje: Karmična diagnostika in Theta healing - 8. 9. 2015

Prebrano tolikokrat: 2727

Kdaj smo srečni in zdravi? 

Ko imamo ljubeče odnose, smo finančno preskrbljeni, uživamo v delu, se dobro počutimo, uravnoteženo prehranjujemo, malo tudi migamo in počnemo stvari, ki nas veselijo.

Če vse to vemo, zakaj se nam potem tako rado zatika? 

Ljudje nismo le naše telo. Smo tudi čustvena, misleča in duhovna bitja. Vsi ti deli v potencialu tečejo usklajeno in uravnovešeno kot švicarska urica, v praksi pa se pogosto zatikamo.

Zakaj?

Zaradi travmatičnih izkušenj (npr. nesreča, izguba bližnjega, bolezen), slabih odnosov (družina, prijatelji, sodelavci), destruktivnih prepričanj (npr. Nič kar naredim, ni dovolj dobro, Nikoli ne bom srečen, Nihče me ne sliši …) in kopice čustev, ki smo jih potlačili (krivda, sram, prizadetost, jeza, strah …).

Vse to se nabira v nas in pogosto eksplodira ob najbolj neprimernih trenutkih. Tako smo na primer tiho, ko bi bilo nujno potrebno, da se postavimo zase, ali pa burno reagiramo, ko nam oseba pravzaprav nič noče. 

Kaj lahko naredimo?

Poglobimo se vase. Si priznamo, kaj čutimo, kaj si želimo. Razmišljajmo o tem, kaj so tista podzavestna prepričanja, ki nas v življenju omejujejo. Katere so tiste situacije, ki v nas še vedno vzbudijo reakcijo, ko se spomnimo nanje. Na koga smo jezni, komu zamerimo … In potem se odločimo in naredimo spremembo.

Pridite na posvet!

Pridite na kratek BREZPLAČEN 20 minutni posvet v trgovinico Super hrana. Čakam vas v torek, 8. septembra od 17.00 do 19.30 ure.

Skozi karmično diagnostiko, theta healing, regresijo, progresijo, poznavanje šamanskih tehnik in obilice praktičnih izkušenj vam pomagam poiskati temeljni vzrok za težave v življenju. Če ste pripravljeni, vas popeljem tudi v proces sproščanja omejitev in travm, sicer pa pridite le na pogovor. 

Pridružite se nam tudi na sproščanju s šamanskim bobnom

V današnjem hitrem življenjskem ritmu nam vsem manjka sprostitve. Zato vas vabim na polurno sproščanje s šamanskim bobnom od 19.30 do 20.00 ure. Ta prastari instrument nam s hitrimi, ritmičnimi udarci in globokimi vibracijami pomaga, da se umirimo, preženemo stres in slabo voljo, ter se napolnimo s svežino in optimizmom. 

Kako to poteka? 

Pridete, se usedete, zaprete oči in pustite, da boben naredi ostalo. 

OBVEZNE PRIJAVE na info@ninadolinsek.si ali 041 344 929 (Nina). 

Prispevek za bobnanje je 5 evrov. 

Vodi: mag. Nina Dolinšek (www.ninadolinsek.si)

Podobne objave
Komentarji
Napišite komentar
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2021 | Izdelava E-PIK.si |