Zdravo s Terezo!
26 Jul
0

Zdravo s Terezo!

Prebrano tolikokrat: 3751

Preživite čudovit večer v družbi Tereze Poljanič na dogodku Zdravo s Terezo! v Superhrani. Tereza nas bo na svoji delavnici pocrkljala z veganskimi sladicami, probiotičnim koktajlčkom ter nas peljala na popotovanje po Novi Zelandiji. Sladkosnedost bomo potešili s slastnimi veganskimi dobrotami ter gorami pozitivne energije in navdiha, domov pa odnesli še čisto NOVE izvode druge prečudovite knjige Zdravo, Tereza!

Delavnica bo potekala v sredo, 30. 8. 2017, od 18.00 do 21.00 ure v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na delavnici omejeno. Rok za prijavo je do zapolnitve prostih mest.

Kotizacija za delavnico: 39,00 €

Cena vključuje NOVO knjigo Zdravo, Tereza! 2, sladkanje, kefirjev in kombucha koktejl ter pogovor in odgovarjanje na vaša vprašanja o selitvi na Novo Zelandijo!

Prijavite se lahko z nakupom vstopnice, tako da kliknete spodnjo povezavo: 

REZERVIRAJ SVOJE MESTO

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@super-hrana.si ali telefona 01 / 256 61 15

O predavateljici:

Tereza Poljanič je strokovnjakinja za zdravo prehrano in certificirana presno veganska kuharica, ki je diplomirala v Los Angelesu na akademiji Matthew Kenney Culinary Chef. Je avtorica bloga Teresamisu. Trenutno živi v Aucklandu na Novi Zelandiji, kamor je odpotovala pred tremi leti in se vsako leto rada vrne v Slovenijo.

Komentarji
Napišite komentar
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2020 | Izdelava E-PIK.si |