Lion's mane & chaga mushroom ground coffee mix, 340g

Blagovna znamka: Four Sigmatic
Šifra izdelka: FS-LION'S-MANE
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Rok uporabe: 14.7.2022
€ 26.95
-+

Lion's mane & chaga mushroom ground coffee mix, 340 g

Vsebuje Arabica pravo kavo fairtrade*

Okusna pijača za izboljšanje koncentracije med delom

  •  Vsebina: 340g kavne mešanice
  •  Vegansko  in okolju prijazno


Kavna mešanica ima okus kot kava, vendar zagotavlja več energije in koncentracije z malo kalorijami in kislinami. Skrivnost je v kombinaciji 100-odstotne arabica kave v prahu, chage in gobe resasti bradovec. Mešanica poveča produktivnost, ustvarjalnost in razbistri um. Gobe so narejene z dvojno ekstrakcijo, posušene z razprševanjem, s čimer se ohranijo njihove koristne lastnosti, rezultat tega so čiste, močne in hranljive mešanice, ki jih lahko uživamo na različne načine. Lion's mane mushroom ground coffee mix nudi vse prednosti kot kava, vendar ne povzroča porasta krvnega pritiska, tresavice ali tiščanja v želodcu.

Priprava:

Način priprave moka-kave v kafetieri:

Vlijte mrzlo vodo do oznake na spodnjem delu posode (odvisno od velikosti kafetiere). Dodajte 3 zvrhane čajne žličke (14g magic kave) v pripravljeno sito kafetiere. Kava se kuha na temperaturi vrelišča do dokončanja ekstrakcije. Po kuhanju posodo umaknite z ognja za ohranitev kavne arome.


Način priprave turške kave v džezvi:

Za pripravo ene skodelice napitka je vlijete 100-150 ml mrzle vode v posodo za kuhanje. Ko voda zavre, odstavite posodo z grelne plošče in ob počasnem mešanju dodate 14 g kave (približno 3 zvrhane čajne žličke) ter dobro premešajte. Vrnite posodo na grelno ploščo ter počasi segrevajte do dvigovanja pene. Kuhano kavo pustite 3 do 5 minut, da se gosti del poleže. Pred strežbo previdno premešajte peno. Po želji lahko tudi precedite.

Način priprave filter-kave:

Za pripravo ene skodelice napitka dodajte v aparat 14 g kave (približno 3 zvrhane čajne žličke) in 125 ml vode ter kuhajte do dokončanja ekstrakcije. Prilagodite količino kave in vode glede na želeno količino napitka. 


Sestavine:

Na porcijo (14 g): 100% mleta kava Arabica (fairtrade), dvojno ekstrahirana goba resasti bradovec (hericium erinaceus) ekstrakt 250 mg (na porcijo 14 g), 

dvojno ekstrahirana goba chaga (inonotus obliquus) ekstrakt 250 mg.
Neto količina: 340 g

Proizvajalec: Four Sigmatic, Finska.

Dobavitelj: Center Moje Zdravje d.o.o., Cesta v Kostanj 6, 1000 Ljubljana, Slovenija

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Zadnje ogledano
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2021 | Izdelava E-PIK.si |