Ashwagandha & chaga adaptogen ground coffee mix, 340 g

Blagovna znamka: Four Sigmatic
Šifra izdelka: FS-CORDI
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Rok uporabe: 27.1.2022
€ 26.95
-+

Ashwagandha & chaga adaptogen ground coffee mix (340 g)

Vsebuje Arabica pravo kavo fairtrade*

Okusna pijača za izboljšanje koncentracije med delom

  •  Vsebina: 340 g mlete kavne mešanice
  •  Vegansko  in okolju prijazno

Kavna mešanica ima okus kot kava, vendar zagotavlja več energije in koncentracije z malo kalorijami in kislinami. Skrivnost je v kombinaciji 100-odstotne arabica kave v prahu, awhagande, ginsenga in chage. Mešanica poveča produktivnost, ustvarjalnost in razbistri um. Gobe so narejene z dvojno ekstrakcijo, posušene z razprševanjem, s čimer se ohranijo njihove koristne lastnosti, rezultat tega so čiste, močne in hranljive mešanice, ki jih lahko uživamo na različne načine. Ashwagandha & chaga adaptogen ground coffee mix nudi vse prednosti kot kava, vendar ne povzroča porasta krvnega pritiska, tresavice ali tiščanja v želodcu.

Priprava:

Način priprave moka-kave v kafetieri:

Vlijte mrzlo vodo do oznake na spodnjem delu posode (odvisno od velikosti kafetiere). Dodajte 3 zvrhane čajne žličke (14g magic kave) v pripravljeno sito kafetiere. Kava se kuha na temperaturi vrelišča do dokončanja ekstrakcije. Po kuhanju posodo umaknite z ognja za ohranitev kavne arome.


Način priprave turške kave v džezvi:

Za pripravo ene skodelice napitka je vlijete 100-150 ml mrzle vode v posodo za kuhanje. Ko voda zavre, odstavite posodo z grelne plošče in ob počasnem mešanju dodate 14 g kave (približno 3 zvrhane čajne žličke) ter dobro premešajte. Vrnite posodo na grelno ploščo ter počasi segrevajte do dvigovanja pene. Kuhano kavo pustite 3 do 5 minut, da se gosti del poleže. Pred strežbo previdno premešajte peno. Po želji lahko tudi precedite.

Način priprave filter-kave:

Za pripravo ene skodelice napitka dodajte v aparat 14 g kave (približno 3 zvrhane čajne žličke) in 125 ml vode ter kuhajte do dokončanja ekstrakcije. Prilagodite količino kave in vode glede na želeno količino napitka. 

Sestavine:

Ekološka mleta kava Arabica v prahu, ekološki ekstrakt ashwagande (300 mg), ekološki sibirski ginseng, ekološki tulsi (ekstrakt), dvojno-ekstrahirana sibirska čaga (ekstrakt)*. *nabrano v naravi.
Neto količina: 340 g

Proizvajalec: Four Sigmatic, Finska.

Dobavitelj: Center Moje Zdravje d.o.o., Cesta v Kostanj 6, 1000 Ljubljana, Slovenija

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Zadnje ogledano
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2021 | Izdelava E-PIK.si |