Mnenja strank

Warrior Blend z okusom čokolada
Izdelki Sunnwarrior (presni proteini Warrior blend) so obvezen del mojega jedilnika in odličen dodatek k prehrani za vsakega, neprecenljiv pa za vrhunskega športnika, ki po napornem treningu potrebuje kvalitetno regeneracijo. Ne samo, da so mi Sunwarrior proteini občutno izboljšali in skrajšali regenerativni čas po treningu, po njihovem zaužitju se ne počutim več napihnjenega in utrujenega, ampak še vedno polnega energije. Da je regeneracija še boljša, vključim v mešanico še presni kakav, ki je bogat z minerali, predvsem magnezijem in vitamini, ki jih zelo potrebujem. Sunwarrior izdelke bi sam priporočal vsem, ki želijo za svoje telo le najboljše, razbremeniti presnovo, dvigniti razpoloženje in osebno moč ter hkrati ostati v fit formi.
Primož Jeralič, vrhunski ročni kolesar,
Sunwarrior Classic Plus okus čokolada
Sunwarrior beljakovine priporočam ljudem, ki uživajo malo ali nič mesa in ostale beljakovinske hrane. Pri hujšanju so beljakovine še posebej učinkovite, saj so lahko zvečer dober nadomestek za kakšen sladek prekršek. Svojim klientom priporočam prav Sunwarrior beljakovine, saj so narejene po odličnem postopku fermentacije brez strupenih primesi, prav tako pa so surove, kar je v sodobni prehrani, ko uživamo preveč močno predelanih živil zelo koristno.
Mojca Cepuš, svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje,
Sunwarrior classic okus čokolada
Sunwarrior proteine uporabljam že nekaj let. Zame so to najbolj kakovostni izdelki med rastlinskimi pa tudi drugimi proteinskimi dodatki, ki jih lahko najdemo na slovenskem trgu. Čeprav v svoji polnovredni rastlinski prehrani ne pogrešam dodatnih beljakovin, je veliko bolj enostavno, če občasno zaužijem Sunwarrior proteine (po navadi po telovadbi (tek) zaradi hitrejše regeneracije in lažje prebavljivosti). Poleg tega so na mojem jedilniku tudi v času razstrupljanja, ko mogoče nimam časa za kuhanje in ne zaužijem dovolj hrane, ko sem na potovanju ali namesto sladice. Priporočam jih tudi strankam, posebej, ko imajo težave s prebavo, jim zmanjkuje energije, če imajo določene težave pri katerih jim pomaga uživanje dodatnih aminokislin, otrokom, ki se ne razvijajo pravilno, nosečnicam, starejšim in športnikom. Predvsem me prepričajo popolna aminokislinska sestava, 98 % prebavna učinkovitost, odlična absorpcija, nealergenost, ekološki certifikat in naraven proces predelave na nizkih temperaturah z naravnimi encimi brez toksičnih dodatkov in živil živalskega izvora. Moji najljubši so riževi proteini Sunwarrior classic okus čokolada.
Jelena Dimitrijevič, Svetovalka za prehrano, Hranazazivljenje.si,
Sunwarrior beljakovine
Sunwarrior beljakovine se odlično podajo mojemu načinu življenja. Pomagajo mi pri aktivnem in dinamičnem vsakdanjiku, ker so hitro in dobro prebavljive, ohranjajo energijo ter predvsem sitost. Sunwarrior beljakovine priporočam vsem, ki želijo le najboljše zase in svoje telo.
Katarina Miklavc, študentka živilstva in prehrane,
Warrior Blend Natural
Kot športnik-rekreativec se zavedam, da je v procesu treniranja prehrana najbolj pomemben faktor. Lahko še tako ''močno'' treniram, pa brez pravilne prehrane in pravih beljakovinskih nadomestkov rezultata ne bo - nasprotno; pojavlja se pretreniranost, izguba mišične mase in posledično utrujenost in slaba volja. Ker veliko tečem, obenem pa ne zmorem pojesti velikih količin hrane in poleg tega ne uživam mesnih ter mlečnih izdelkov, so proteinski dodatki Sunwarrior iz konopljinih, grahovih ter brusničnih beljakovin zame odlična alternativa. Z njimi si pomagam, da kljub potrošenim kalorijam vseeno ohranjam enako težo ter mišično maso skozi vsa ta leta.
Urban Urbanc, Svetovalec za zdrav način življenja - www.klasa.si,
Warrior Blend z okusom čokolade
Obožujem čokolado, tako da je Warrior Blend z okusom čokolade pravi balzam za moje brbončice. Je okusen, hranljiv, nasitljiv in polnovreden obrok, bodisi kot zajtrk, malica ali večerja. Škoda, ker na našem trgu ni bilo kaj takega že pred 20-imi leti, ko sem vsakodnevno hodil na fitness. Sunwarrior presne proteine priporočam vsakomur, ne glede na to ali je aktivni ali rekreativni športnik.
Robert Goreta, predavatelj, pisatelj - www.osebna-rast.com,
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2022 | Izdelava E-PIK.si |