-10%

Kolagen gradniki - paket z darilom

Blagovna znamka: Sunwarrior
Šifra izdelka: SW-PAKET-ADUNA
Razpoložljivost: Na zalogi
Akcijska cena:€ 79.11
Redna cena:€ 87.90
Prihranek:€ 8.79

Razpoložljive možnosti

-+

Kolagen gradniki - paket z darilom

1 x kolagen gradniki okus čokolada

1 x kolagen gradniki okus vanilija

1 x darilo Aduna kakav 100g

Ob naročilu lahko izberete tudi 2 poljubna okusa.

Sunwarrior beljakovinski rastlinski peptidi za grajenje kolagena z okusom čokolade in vanilije - podpora koži, lasem, nohtom in sklepom. Sunwarrior je razvil vegansko rešitev, ki bo na naraven način spodbudila tvorbo lastnega kolagena in prispevala k vaši naravni lepoti. Sunwarrior "kolagen" je prehransko dopolnilo rastlinskega izvora, ki kolagena ne vsebuje, vsebuje pa unikatno lepotno mešanico iz rastlinskih peptidov, ki telesu pomagajo pri tvorbi lastnega kolagena.  

Zakaj kolagen?

Kolagen je najbolj številna beljakovina v človeškem telesu. Zunanji vplivi kot so voda, zrak in hrana, zmanjšujejo našo zalogo kolagena, zato je obnova kolagenskih zalog ključna. 

Zalogo kolagena je dobro stalno obnavljati, predvsem po 25. letu starosti, ko ta začne drastično upadati. Kolagen v obliki prehranskih dopolnil navadno izvira iz kosti, kož in vezivnih tkiv živali (rib, konjev, prašičev, zajcev in goveda).

Deklaracija in navodila za uporabo se nahajajo na povezavi tukaj.

Neto količina:  2 x 500 g (1 x vanilija, 1 x čokolada) ali okus po izbiri


Ekskluzivni zastopnik: Center Moje Zdravje d.o.o., Cesta v Kostanj 6, 1000 Ljubljana, Slovenija.

DARILO: 

  • 1 x Aduna kakav 100g

Afriški super-kakav v prahu, 100g

Adunin »super«, 100% naraven, močno aromatičen kakav je edinstvena mešanica dveh vrst zahodno Afriških premium kakavovih zrn.

Ti vsebujeta mnogo več flavonoidov - sekundarnih rastlinskih metabolitov, znanih po njihovem antioksidativnem delovanju, zato je dobil naziv super-kakav.

Adunin super kakav je narejen iz skrbno izbranih kakavovih zrn, ki vsebujejo več naravno prisotnih flavonoidov. Vsebuje 4000 mg flavonoidov na 100 g kakavovega prahu. Zrna pražijo s posebno inovativno tehniko, ki zagotavlja kar do 8x več antioksidantov v kakavu kot klasične vrste kakava.

Visoko vsebnostni flavonoidni prah in kvalitetna kakavova zrna so proizvod majhnih pridelovalcev v Gani. S tem, vsak kupljen izdelek pripomore k boljšemu, trajnostnemu preživetju manjših farm.Socialni vpliv »Super« kakava združen z dobrimi, blagodejnimi učinki na srce, je razlog da mu pravijo “the happy heart bean” – zrno veselega srca.

Uporaba:100% kakav v prahu je odličen pri izdelavi napitkov in presnih sladic, tort in čokoladnih mussov. Njegov močno aromatičen okus izboljša okus čokoladnim sladicam.

Sestavine:100% afriški premium kakav v prahu iz Gane. Flavonoidi: 4000 mg na 100 g kakavovega prahu.

Deklaracija izdelka se nahaja na povezavi TUKAJ.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Zadnje ogledano
-10%
Kolagen gradniki - paket z darilom
€ 87.90 € 79.11
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2020 | Izdelava E-PIK.si |