Matcha Aiya - 100% japonski zeleni čaj v prahu ceremonial grade (EKO)

Blagovna znamka: Kissa
Šifra izdelka: AIYA-MATCHA-CEREM80
Razpoložljivost: Na zalogi
€ 75.00
-+

Matcha Aiya - 100% ceremonialni japonski zeleni čaj v prahu, 80g - ekološki

Matcha Aiya je visoko kvalitetna japonska ekološka matcha (ceremonial grade), najvišje kakovosti v naši ponudbi, primerna za prave japonske obrede.  Pri matchi Aiya lahko občutite umami okus. Ima visoke vrednosti kofeina in antioksidantov.

Matcha Aiya Akashi je najbolj priljubljena vrsta matche. Ekološka Akashi matcha blagovne znamke Aiya ima bogato aromo s sadnim okusom in združuje vse odlične lastnosti matche v enem: blago, nežno, grenko, gladko, sladko in mehko. Ime Akashi pomeni svetloba, ki spominja na svetlečo svetlo zeleno barvo matcha čaja. Za vse poznavalce in strastne ljubitelje matche.

Idealna je za aktivnosti, ki zahtevajo veliko koncentracije: učenje, joga, sestanki.

Matcha (mača) je vrsta v prah zmletega japonskega zelenega čaja. Matchine liste ročno obirajo in sušijo več tednov. Pridelava matche je zahtevnejša od pridelave običajnih čajev. Pred obiranjem jih zaščitijo pred soncem, zato listi matche postanejo še temnejše barve, količina klorofila pa se poveča.  

Matcha vas bo sprostila in pomirila, hkrati pa ohranjala vašo pozornost. Tako je idealna za pitje pred sestanki, učenjem, vadbo joge in takrat, ko se želite skoncentrirati.  

Uporaba:

Uporabite bambusovo mešalno metlico in zmešajte polovico čajne žličke Matcha prahu z 80ml vroče vode, temperatura vode ne sme presegati 80° C. Iz matche lahko poleg čaja pripravite več različnih napitkov in sladic: sladoled, torte, palačinke, kolačke, pudinge.

Nasvet za pripravo matche - svetujemo uporabo bambusove metlice.

Sestavine:

100% ceremonialna ekološka japonska matcha.

Neto količina: 80g 

Poreklo: Japonska 

Distribucijo ekoloških proizvodov kontrolira: SI-EKO-002.

Dobavitelj: Center Moje Zdravje d.o.o., Cesta v Kostanj 6, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Podobni izdelki
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2022 | Izdelava E-PIK.si |