Matcha v prahu - 80 g

Blagovna znamka: VivoLife
Šifra izdelka: VL-MATCHA
Razpoložljivost: Na zalogi
€ 23.99
-+

Matcha v prahu Vivo Life - 80g

Matcha spodbuja koncentracijo, sprošča in izostri čute ter telesu daje energijo. Vsebuje veliko antioksidantov, vitaminov in mineralov. Vsebuje več kofeina kot kava in 10x več antioksidantov kot zeleni čaj.  Je visoke kakovosti in prinaša nežnejši okus, ki ne zagreni.

Matcha (mača) je vrsta v prah zmletega japonskega zelenega čaja. Matchine liste ročno obirajo in sušijo več tednov. Pridelava matche je zahtevnejša od pridelave običajnih čajev. Pred obiranjem jih zaščitijo pred soncem, zato listi matche postanejo še temnejše barve, količina klorofila pa se poveča.  Naša matcha je narejena iz matcha čajnih listov najvišje kakovosti, ki so organsko gojeni v sončnih gorovjih Kyota na Japonskem. Zaradi tega ima odlično aromo in bolj koncentrirane hranilne snovi kot običajna matcha v prahu.

Matcha vas bo sprostila in pomirila, hkrati pa ohranjala vašo pozornost. Tako je idealna za pitje pred sestanki, učenjem, vadbo joge in takrat, ko se želite skoncentrirati.  Proizvajalec: Vivo Life, Vivostore Ltd, Queensmead Court, Bristol Road, Winscombe, BS25 1PR, Velika Britanija                
Uvoznik: GoodFood, Rok Kranjc s.p., Brilejeva 3, 1000 Ljubljana                                                                                                   
Pooblaščeni distributer za Slovenijo: Center Moje Zdravje d.o.o., Cesta v Kostanj 6, 1000 Ljubljana, www.super-hrana.si


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Zadnje ogledano
Matcha v prahu - 80 g
€ 23.99
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2020 | Izdelava E-PIK.si |