O nas

Ideja o ustanovitvi zdravega in prijaznega podjetja se je rodila zaradi zagovarjanja zdravega načina življenja, okolju prijaznim izdelkom ter zaščite do živali. Zato smo se odločili ustanoviti podjetje z željo prenesti svoje izkušnje in ljubezen do vsega naravnega tudi na druge ljudi. Prepričani smo, da je zdravje bistvenega pomena za srečo, zato je podjetje zavezano k pridobivanju živil, ki spodbujajo najvišje ravni dobrega fizičnega počutja. Verjamemo, da se prvi korak začne na osebni ravni ter da bo ta korak poskrbel, da bo vaše življenje bolj zdravo in veselo.Kdo smo

Smo manjše podjetje s srčno ekipo, druži nas ljubezen do zdrave prehrane, strokovnost ter sočutje do ljudi, živali in narave. Podjetje temelji na usmeritvi v človeka in njegovo dobrobit. S tesnim sodelovanjem strokovnjakov razvijamo nove pristope k uživanju življenja in zavedanja pomembnosti zdravja. Izbiramo resnično prvovrstne izdelke, zastopamo le skrbno izbrane izdelke visoko kvalitetnih blagovnih znamk. Za nas je zelo pomembno, da kupci vedo, kaj in od koga kupujejo, obenem pa želimo, da se zavedajo svoje pravice do prave kvalitete, ki jo ponuja trg.

V našem podjetju si želimo, da na podlagi naše strokovnosti, stranke prepoznajo kvaliteto izdelkov, ki jih nudimo in nas same izberejo. Z namenom poudarjanja pomembnosti našega poslanstva sodelujemo s strokovnjaki na področju prehrane, s pomočjo katerih organiziramo kulinarične delavnice, predavanja in izobraževanja, s katerimi ozaveščamo ljudi o tem, kaj pravzaprav je zdrava prehrana, kako jo pripraviti in uživati in kaj pomeni zdravo življenje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke najvišje kakovosti.


»Naj bo hrana vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo vaša hrana«  Hipokrat, oče moderne Zahodne medicine


 Ekipa Super-hrana, Center Moje Zdravje d.o.o.Maja Jeereb je lastnica podjetja, ki uspešno že šesto leto združuje podjetništvo in strast do zdrave prehrane. Po zaključku študija na ekonomski fakulteti pred 15 leti si nikoli nisem predstavljala imeti lastnega podjetja, a sem na to pot prišla iz enega samega razloga: »želela sem delati to, kar me iskreno veseli«. Najprej sem ustanovila portal z zdravimi recepti MojeZdravje.net, nekaj let kasneje pa mi je danes moje podjetje postalo temelj za uresničitev sanj. Danes svojo kreativnost uporabim tudi za ustvarjanje lastnih prehrambenih izdelkov, organizacijo delavnic in tečajev o zdravi prehrani, izobraževanje v podjetjih v sklopu promocije zdravja na delovnem mestu, pisanje receptov in vsebin na blogu Superhrana.Katarina Miklavc je leta 2010 magistrirala iz Prehrane na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Svoje praktično znanje in izkušnje je pridobila pri nutricionistki Mojci Cepuš. Rada eksperimentira in pripravlja preproste zdrave recepte za hiter življenjski slog. Šport je del njenega vsakdanjika, zato svoje raziskovanje usmerja na področje športne prehrane. V podjetju skrbi za promocijo blagovne znamke Sunwarrior in izvaja promocije in izobraževanja kadra na veleprodajnih mestih in predava v sklopu tečajev, ki jih organizira naše podjetje v sklopu promocije zdravja na delovnem mestu. Sodeluje pri kreativnih vsebinah na socialnih omrežjih, pisanju in prevajanju strokovnih vsebin za portal MojeZdravje.net.Sara Krošelj je študentka magistrskega programa Prehrana na Biotehniški fakulteti. S svojim pridobljenim znanjem želi v prihodnje pomagati ljudem pri izbiri boljših odločitev za zdrav življenjski slog. Svoj prosti čas rada preživi v kuhinji s preskušanjem in ustvarjanjem novih receptov, najdete jo pa lahko tudi na kakšnem izmed vrhov gora, kjer uživa v razgledu. V preteklem letu je delala v naši fizični trgovini, zdaj pa občasno sodeluje pri pisanju ter prevajanju strokovnih vsebin in rastlinskih receptov za portal MojeZdravje.net in Superhrana blog.Jelena Dimitrijević se že več kot desetletje ukvarja s področjem zdravega načina prehranjevanja in življenja. Certificirana nutricionistka, ki veliko predava, poučuje, piše, svetuje ter nastopa v različnih tv oddajah o zdravju, vidi svoje delo kot poslanstvo. Je naša zunanja strokovna sodelavka, holistična svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano, ki je zadolžena za osebna svetovanja, predavanja, delavnice in pisanje člankov za portal MojeZdravje.net. Lahko jo tudi kontaktirate preko e-maila svetovanje@hranazazivljenje.si.Lucija Koren je študentka magistrskega študija Prehrane na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Pridobljeno znanje o prehrani usmerja predvsem v raziskovanje, kako lahko z ustrezno prehrano preventivno in kurativno vplivamo na zdravstveno stanje in počutje posameznika. Sodeluje pri pisanju strokovnih vsebin in prevodov za Sunwarrior in Superhrana blog.


Podatki o podjetju:

SuperHrana je trgovina, ki je v lasti podjetja:

CENTER MOJE ZDRAVJE d.o.o.

Cesta v Kostanj 6

1000 Ljubljana, Slovenija - EU

  • Telefon: 040 525 583
  • E-pošta: info@super-hrana.si
  • Davčna številka: SI 40303225
  • Matična številka: 6740596000
  • Davčni zavezanec: DA
  • TRR: IBAN SI56 1010 0005 4019 780 Račun odprt pri banki Intesa Sanpaolo Bank d.d. (prej Banka Koper d.d.), Pristaniška ulica 14, 6502, Koper Slovenija - EU

Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2021 | Izdelava E-PIK.si |