O nas

Ideja o ustanovitvi zdravega in prijaznega podjetja se je rodila zaradi zagovarjanja zdravega načina življenja, okolju prijaznim izdelkom ter zaščite do živali. Zato smo se odločili ustanoviti podjetje z željo prenesti svoje izkušnje in ljubezen do vsega naravnega tudi na druge ljudi. Prepričani smo, da je zdravje bistvenega pomena za srečo, zato je podjetje zavezano k pridobivanju živil, ki spodbujajo najvišje ravni dobrega fizičnega počutja. Verjamemo, da se prvi korak začne na osebni ravni ter da bo ta korak poskrbel, da bo vaše življenje bolj zdravo in veselo.Kdo smo

Smo manjše podjetje s srčno ekipo, druži nas ljubezen do zdrave prehrane, strokovnost ter sočutje do ljudi, živali in narave. Podjetje temelji na usmeritvi v človeka in njegovo dobrobit. S tesnim sodelovanjem strokovnjakov razvijamo nove pristope k uživanju življenja in zavedanja pomembnosti zdravja. Izbiramo resnično prvovrstne izdelke, zastopamo le skrbno izbrane izdelke visoko kvalitetnih blagovnih znamk. Za nas je zelo pomembno, da kupci vedo, kaj in od koga kupujejo, obenem pa želimo, da se zavedajo svoje pravice do prave kvalitete, ki jo ponuja trg.

V našem podjetju si želimo, da na podlagi naše strokovnosti, stranke prepoznajo kvaliteto izdelkov, ki jih nudimo in nas same izberejo. Z namenom poudarjanja pomembnosti našega poslanstva sodelujemo s strokovnjaki na področju prehrane, s pomočjo katerih organiziramo kulinarične delavnice, predavanja in izobraževanja, s katerimi ozaveščamo ljudi o tem, kaj pravzaprav je zdrava prehrana, kako jo pripraviti in uživati in kaj pomeni zdravo življenje. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke najvišje kakovosti.

 

        »Naj bo hrana vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo vaša hrana«  Hipocrattes, father of Western medicine

 

Ekipa Super-hrana

Maja Jeereb

Je lastnica podjetja, ki uspešno že četrto leto združuje podjetništvo in strast do zdrave prehrane. Po zaključku študija na ekonomski fakulteti pred 15 leti si nikoli nisem predstavljala imeti lastnega podjetja, a sem na to pot prišla iz enega samega razloga: »želela sem delati to, kar imam rada«. Najprej sem ustanovila portal MojeZdravje.net, nekaj let kasneje pa mi je danes moje podjetje postalo temelj za uresničitev sanj. Danes svojo kreativnost uporabim tudi za lansiranje novih lastnih izdelkov, kot je na primer Live Granola.


Katarina Miklavc

Je študentka magistrskega študija Prehrane na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Svoje praktično znanje in izkušnje je pridobila pri nutricionistki Mojci Cepuš. Rada eksperimentira in pripravlja preproste zdrave recepte za hiter življenjski slog. Šport je del njenega vsakdanjika, zato svoje raziskovanje usmerja na področje športne prehrane. V podjetju skrbi za promocijo blagovne znamke Sunwarrior in izvaja degustacije na prodajnih mestih. Že tretje leto sodeluje pri pisanju in prevajanju strokovnih vsebin za portal MojeZdravje.net.

Lucija Koren

Je študentka magistrskega študija Prehrane na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Pridobljeno znanje o prehrani usmerja predvsem v raziskovanje, kako lahko z ustrezno prehrano preventivno in kurativno vplivamo na zdravstveno stanje in počutje posameznika. Izvaja promocije in degustacije na prodajnih mestih, občasno pomaga v trgovini ter sodeluje pri pisanju strokovnih vsebin in prevodov na temo prehrane.

Jelena Dimitrijević

Jelena Dimitrijević se že več kot desetletje ukvarja s področjem zdravega načina prehranjevanja in življenja. Certificirana nutricionistka, ki veliko predava, poučuje, piše, svetuje ter nastopa v različnih tv oddajah o zdravju, vidi svoje delo kot poslanstvo. Je naša zunanja strokovna sodelavka, holistična svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano, ki je zadolžena za osebna svetovanja, predavanja, delavnice in pisanje člankov za portal MojeZdravje.net. Lahko jo tudi kontaktirate preko e-maila svetovanje@hranazazivljenje.si.

  • Eva Cerar, študentka Fakultete za vede o Zdravju, smer dietetika
  • Sara Krošelj, univ. dipl. inž. živilstva in prehrane, študentka magistrskega študija Prehrane na Biotehnični fakulteti


Naši srčni prijatelji in partnerji s katerimi sodelujemo:


Podatki o podjetju:

SuperHrana je trgovina, ki je v lasti podjetja:

CENTER MOJE ZDRAVJE d.o.o.

Cesta v Kostanj 6

1000 Ljubljana, Slovenija - EU

Tel: 01 256 61 15

EMAIL: info@super-hrana.si

DAVČNA ŠTEVILKA: SI 40303225

MATIČNA ŠTEVILKA: 6740596000

DAVČNI ZAVEZANEC: DA

TRR:

- IBAN SI56 1010 0005 4019 780     Račun odprt pri banki Intesa Sanpaolo Bank d.d. (prej Banka Koper d.d.), Pristaniška ulica 14, 6502, Koper Slovenija - EU

Superhrana - Zdrava trgovina © 2019 | Izdelava E-PIK.si |