Pomembno obvestilo o dostavi paketov v času izrednih razmer
16 Mar
0

Pomembno obvestilo o dostavi paketov v času izrednih razmer

Prebrano tolikokrat: 296

Pozdravljeni,

V trenutnih razmerah je naša prioriteta zdravje in dobro počutje vas prejemnikov paketov in dostavljalcev paketov.

Zato je GLS sprejel nekaj nujnih ukrepov za dostavo v izrednih razmerah. Ob tem potrebujemo vašo podporo.

KAKO POTEKA DOSTAVA PAKETOV V IZREDNIH PRIMERIH (koronavirus)?


1.    Dostava paketov bo potekala na prostem in brez kontaktov z upoštevano razdaljo 1,5 metra. V podjetju GLS Slovenia strogo upoštevajo navodila s strani države, zato so njihove kurirje preventivno opremili tudi z ustrezno sanitarno opremo. Dostava poteka brez kontaktno.

 

2.    Prejemniki paketov imate možnost naročila s plačilom po predračunu ali s plačilnimi karticami.  Stik s kurirjem ni mogoč. Iz zdravstvenih razlogov, da dostava sploh še lahko poteka, smo onemogočili možnost naročil po povzetju, da se izognemo stiku pri sprejemanju plačilnih sredstev.


Možna plačila za naročilo paketov so:

  • plačilo z bančno kartico na naši spletni trgovini (ob zaključku naročila izberite način plačila s kartico Maestro, MasterCard, Visa, ipd)
  • plačilo po predračunu (po oddaji naročila boste avtomatsko prejeli predračun)
  • plačilo po povzetju je začasno onemogočeno.
Plačilo po povzetju trenutno ni mogoče.

3.  

     PRIMOPREDAJA PAKETOV

      Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. GLS kurirji ne bodo vstopali v vaše pisarne, skladišča, bloke in druge prostore. Predaja naj poteka brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.

4.    Prosimo vas, da se kot prejemnik paketa v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat. Vsem prejemnikom bomo omogočili izbiro o dostavi FDS (FlexDeliveryService). Dostava na dogovorjeno mesto pome prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

 

5.    GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore ob dostavi paketa. Prejemniki paketa morate paket prevzeti zunaj.

 

6.    Če paketa ne bo možno dostaviti niti brezkontakno na naslovu niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil k pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru.  


V času izrednih razmer je čas dostave lahko daljši za 2-4 dni od običajnega časa dostave. Prizadevamo si pakete odpremiti še isti dan, vendar vam v izrednih razmerah tega ne moremo garantirati.

 

V primeru novih navodil s strani države in GLS dostavne službe lahko pride do daljšega zamika pri dostavi. Obvestilo o predvidenem času boste s strani GLS prejeli na sms.

Vljudno vas prosimo za prilagoditev situaciji, razumevanje glede daljšega dostavnega roka in da sprejmete naše previdnostne ukrepe za zmanjšanje tveganja za okužbo.

 

Vsem želimo, da ostanete zdravi!

 

LOKACIJE PAKETOMATOV: najdete tukaj.


 

Več o pogojih dostave si lahko preberete v naših pogojih dostave.


Ljubljana, dne 15.3.2020

Center Moje Zdravje d.o.o. – trgovina Superhrana in GLS Slovenija

www.super-hrana.si

www.mojezdravje.net

 

Izdelki v povezavi s prispevkom
Podobne objave
Komentarji
Napišite komentar
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2020 | Izdelava E-PIK.si |