Zgodba blagovne znamke MuLondon
25 Jul
0

Zgodba blagovne znamke MuLondon

Prebrano tolikokrat: 956

Znamka MuLondon je nastala kot posledica povezanega življenja z naravo. Njen ustanovitelj Boris, je že od nekdaj verjel v moč narave. Ko je odraščal, ga je mama poučevala o moči rastlin in zelišč, ki se uporabljajo za namen zdravljenja, o njihovih značilnostih in latinskih imenih. Znanje o zeliščih ga je popolnoma navdušilo. Naučila ga je, kateri naravni pripravki se uporabljajo za zdravljenje ran, udarcev in modric ali v primeru glavobola in bolečega želodca. Kot sam pravi, se je naučil zanašati na rastline, in ne zdravila. 

Kar nekaj let je Boris živel, se učil in delal na biodinamični kmetiji na Švedskem. Ob nedotaknjeni obali Baltskega morja je spoznal medsebojno povezanost narave, ljudi in sveta.

Kombinacija več dejavnikov v njegovem preteklem življenju: stresa, genetike in pomanjkanja sonca mu je povzročila razvoj dermatitisa in avto-imunske bolezni psoriasis, kar je močno vplivalo na njegovo podobo in samozavest. Sam si ni želel uporabljati nenaravnih krem z umetnimi dodatki in aditivi, ki so prisotni v običajnih kremah, zato se je vrnil k poglabljanju svojega znanja o zeliščih. Prebral je vse mogoče knjige o zeliščih, esencialnih oljih in kako po naravni poti skrbeti za kožo. Združil je znanje pridobljeno v otroštvu, delu na biodinamični kmetiji, starodavne preverjene recepte in svojo intuicijo. Tako je začel izdelovati svoje losjone in kreme. Po uspešnem testiranju formul na sebi in svojih prijateljih, se je rodila ideja o razvoju svoje znamke izdelkov za kožo. Tako je nastala blagovna znamka MuLondon. 


O MuLondon izdelkih 

Vsi izdelki MuLondon so narejeni iz čistih, naravnih in certificiranih bioloških sestavin. Ne vsebujejo nepotrebnih umetnih aditivov. Namesto tega so uporabljena esencialna olja in zeliščni ekstrakti, ki dajejo izdelkom božanski vonj in jih naravno vzdržujejo. Izdelki ne vsebujejo umetnih konzervansov, emulzij ali dišav. 

Ponudba izdelkov je oblikovana za občutljivo kožo in blagodejno vpliva na vse tipe kože – od suhe, mešane ali mastne, od mlade do stare

MuLondon ne uporablja sestavin živalskega izvora in ne testira izdelkov na živalih. 

Vrednote blagovne znamke MuLondon

MuLondon je bil ustvarjen, da bi naredil spremembo. Spremembo, ki je globlja od kože. Znamko odlikuje strategija o trajnostni skrbi za okolje. Skrbno načrtovan proaktiven program za okolje, recikliranje in pravično trgovino ter močno nasprotuje testiranju na živalih. MuLondon verjame v posel pravičen in spoštljiv do ljudi, živali in okolja. 

Njihovi izdelki so certificirani s strani The Soil Association, registrirani po zahtevah The Vegan Society, niso testirani na živalih (»Cruelty Free«), so certificirana B korporacija (Certified B Corporation) in so člani združenja »1% za planet (1% For The Planet)«.

Izdelki MuLondon

Linija  različnih vlažilnih krem idealnih za vse tipe kože, tudi zelo občutljive in problematične. 

  • Certificirano ekološke formule z čistimi esencialnimi olji in zeliščnimi ekstrakti
  • Koncentrirane: brez konzervansov, brez živalskih sestavin in nikoli testirane na živalih
  • Primerne za celotno telo, predvsem obraz, roke, noge in stopala ter trebuh

Tri različice vlažilne kreme: 

Tri različice čistilne pene: 

Podobne objave
Komentarji
Napišite komentar
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2020 | Izdelava E-PIK.si |