Eritritol SugarSweet Ery (80% sladkost navadnega sladkorja), 400 g

Blagovna znamka: SunStevia
Šifra izdelka: SSERY_400G
Razpoložljivost: Na zalogi
€ 5.95
-+

Eritritol SugarSweet Ery (80% sladkost navadnega sladkorja), 400 g

ERITRITOL SugarSweet ERY je naravno brezkalorično sladilo, po okusu zelo podobno sladkorju, ampak brez kalorij.

SugarSweet ERY  je zdrav nadomestek sladkorja, saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0). Dosega cca. 80% sladkosti navadnega belega sladkorja.

Primeren je za shujševalne diete, LCHF, diabetike, anti-kandida, vegane. Za vse, ki se želite zmanjšati vnos navadnega sladkorja.

Nima grenkega priokusa.

ERITRITOL SugarSweet ERY je zdrav nadomestek sladkorja, saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0).  Je enake strukture kot sladkor in nadomešča sladkor tudi po okusu! SugarSweet ERY dosega cca. 80% sladkost belega sladkorja. Pri pripravi jedi se obnaša enako kot namizni sladkor, saj je termično obstojen, veže vlago, ima prostornino, deluje vezivno in hkrati daje jedem kompaktnost. Uporabite ga lahko vsepovsod, kjer sicer uporabljate sladkor.

Eritritol SugarSweet Ery je odličen pripomoček za izgubo teže, saj je v primerjavi s sladkimi sirupi (agavin, javorjev, rižev itd.), medom in sladkorjem brez energijske vrednosti (0 kcal), ker ne vsebuje ogljikovih hidratov iz glukoze ali fruktoze, ki se ob presežku shranjujejo v odvečno telesno maščobo.

SugarSweet je primeren:

 • za vsakogar, ki išče zdravo, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želi izogniti uporabi umetnih sladil
 • za diabetike, saj raziskave kažejo, da SugarSweet ne vpliva na porast krvnega sladkorja
 • za shujševalno dieto, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij, ampak je vseeno sladek
 • za anti-kandida diete, saj SugarSweet ne hrani bakterije kandide
 • za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in iz prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze, ter ostale sladkorje
 • za nizkokalorično, dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet ERY namesto sladkorja, prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet ERY namesto sladkorja, povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano ali pijačo, ki vsebuje sladkor.

Bistvene lastnosti SugarSweet Ery:

 • ODLIČEN NADOMESTEK SLADKORJA
 • PREPROSTA UPORABA
 • NIMA KALORIJ
 • NIMA GLIKEMIČNE VREDNOSTI
 • NARAVEN IZVOR, VEGAN
 • BREZ GSO
 • BREZ GRENKEGA PRIOKUSA
 • SLOVENSKA IDEJA
 • PREIZKUŠEN-ZVESTI KUPCI ŽE 6 LET

Uporaba

Pri pripravi jedi se SugarSweet Ery obnaša enako kot sladkor, saj je termično obstojen (primeren za kuhanje in peko), veže vlago, deluje vezivno in hkrati daje jedem kompaktnost. Uporabite ga lahko vsepovsod, kjer sicer uporabljate sladkor.

SugarSweet Ery (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic… Lahko ga uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in za pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo, v katerih lahko uživajo tudi diabetiki in osebe, ki želijo ohraniti ali izgubiti telesno težo.

MOČ SLADKANJA:

SugarSweet ERY (eritritol) dosega 75-80 % sladkosti sladkorja, a je popolnoma brez kalorij.

Za nadomestitev ene žlice sladkorja potrebujete eno žlico in pol SugarSweet ERY.

V kolikor želite močnejšo sladilno moč, vam priporočamo SugarSweet 1:2 ali SugarSweet 1:10, ki poleg eritritola vsebujejo tudi prvovrstno SunStevia – 100% stevia, ki mu daje močnejšo sladkost. Za primer posebnih priložnosti (dekoriranje, marcipan,…) pa imamo na voljo tudi SugarSweet SOFT, ki nadomešča sladkor v prahu ali SugarSweet BROWNY, ki nadomešča rjavi sladkor.

Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, fruktoze ipd.

Neto količina: 400 g

Proizvodnja in distribucija: Pozitivna sprememba d.o.o. Šenčurska 29, 4208 Šenčur

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2021 | Izdelava E-PIK.si |