Jagodičevje

Jagodičevje

Študije kažejo, da so divje jagode, ki  rastejo v severno zemljepisnih širinah izredno bogata z vitamini, flavonoidi, karoteni, antioksidanti in drugimi koristnimi sestavinami.

Globoko v srcu Finske z divjimi jagodami bogate regije leži Kiantama - dom blagovne znamke Biokia®. Glavne vrednote podjetja so čistost, zdravje in poštenost. To pomeni, da večina jagod, ki se uporabljajo kot sestavine za  izdelke raste na neonesnaženih področjih nordijske divjine. Prav tako ne vsebujejo umetnih arom, konzervansov ali pesticidov. Ravnajo se po pravilniku ISO 26 000, ki postavlja standarde za program družbene odgovornosti. Od leta 1999 so tudi registrirani proizvajalec ekoloških proizvodov.

Finski divji severni ročno obrani sadeži so gozdne borovnice, finske murve, gorske borovnice, divje brusnice , aronija, črni in rdeči ribez. Študije se potrdile, da so ti sadeži izredno bogati z vitamini, flavonoidi, karoteni, antioksidanti in drugimi koristnimi sestavinami, imajo najvišje mesto na ORAC lestvici. Certifikati: Kosher in Halal. Podjetje je registriran proizvajalec ekoloških proizvodov od leta 1999.
V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2020 | Izdelava E-PIK.si |