D-Riboza z magnezijem 180g

Blagovna znamka: Viridian
Šifra izdelka:
Razpoložljivost: Na zalogi
€ 35.95
-+

D-Riboza (Qi-Riboza) z magnezijem 180g

Prehransko dopolnilo za dvig energije z ribozo, magnezijem, acetil-l-karnitinim in malično kislino.

Za vse, ki potrebujete nekaj za dvig energije.

Qi v kitajski medicini pomeni energija in Viridian je naredil res odličen izdelek, ki nam v trenutku dvigne energijo, obenem pa je za telo še zelo, zelo koristen. Sploh je odličen za vse, ki ste utrujeni, izčrpani, imate težave z anksioznostjo in nemirom, pa vseeno pijete kavo. Kot prehransko dopolnilo vmešajte eno zvrhano čajno žličko v vodo ali sok, 1-2 x dnevno ali po navodilih vašega zdravstvenega delavca.

Ena zvrhana čajna žlička zagotavlja:Kaj je Viridian Qi-riboza? 

Gre za mešanico magnezija s kofaktorji, ki jih uporabljajo mitohondriji v celicah za proizvodnjo energije.

Vsebuje zelo koristen odmerek riboze (3000 mg) ter 300 mg magnezijevega citrata (odlična oblika in zelo dobra količina) in kar 750mg actil-l-karnitina ter 250mg malične kisline, ki se skupaj tvorijo dobrodošel celični energetski spodbujevalec.

Sestavine v Qi-Ribozi so oblikovane za pomoč pri proizvodnji ATP (adenozin trifosfata) celične energije - glavne oblike energije, ki se uporablja v telesu. Zato je razumljivo, da je taka podpora lahko koristna tudi za vse z utrujenostjo in kronično utrujenostjo, izčrpanostjo ter tudi kot pomoč pri okrevanju po bolezni ali za splošno podporo telesu.

Napitek je zelo koristen tudi za vse, ki ste v povečanem stresu, saj telo v stresu porablja večje količine magnezija. 

Če posegate po kavi zaradi utrujenosti in ker brez nje ne morete preživeti dan, zamenjajte kavo s Qi-Ribozo; telo bo dobilo nujno potreben magnezij in kofaktorje, da proizvede energijo. Na ta način boste telesu dodali energijo, ne pa živeli na sposojeni energiji kave, ki bo črpala ledvično energijo.

Kombinacija magnezija in kofaktorjev z ribozo in malično kislino zelo pomaga tudi pri regeneraciji mišic. 

Qi-Riboza izjemno (hitro) pomaga ublažiti tudi glavobol. To je razumljivo, če vemo, da je vsak glavobol tudi posledica pomanjkanja magnezija.

S Qi-Ribozo magnezij izjemno hitro vstopi v celice, zato tako hitro pomaga tudi pri umirjanju glavobolov. 

Uporaba:

Qi-Riboza se nahaja v obliki prahu in je narejena le iz 4 aktivnih sestavin. Ne vsebuje nobenih polnil, gostil, sladil itd., le čiste, aktivne sestavine. Prah enostavno stresemo v vodo, sok ali smuti in spijemo ali posujemo po žitaricah in pojemo. Nima pretiranega okusa, zato se ga brez težav spije tudi samo z vodo. Qi-Ribozo spijte zjutraj ali popoldne, če/ko vam pade energija. Presenečni boste nad efektom. 

Neto količina:  180g

To je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uporabno do konca: označeno na embalaži. Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem, razen če vam to svetuje vaš osebni zdravnik. Hraniti v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega odmerka, razen, če vam to svetuje vaš zdravnik.

Distributer: ORIX d.o.o., Vodnikova cesta 40, 1000 Ljubljana

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Deklaracija:Zadnje ogledano
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2020 | Izdelava E-PIK.si |