Vodnik po beljakovinah – katere naj izberem?
12 Feb
0

Vodnik po beljakovinah – katere naj izberem?

Prebrano tolikokrat: 61

Eno najpogostejših vprašanj, ki jih dnevno prejemamo od naših strank je:

»Katere beljakovine/proteine v prahu naj izberem ?«

Danes je v naši ponudbi kar 13 različnih vrst proteinov 4 blagovnih znamk. Za nekoga, ki se s proteini v prahu srečuje prvič, morda res veliko.

V našem podjetju smo se že na samem začetku odločili slediti temu, da na našem trgu ponudimo pester izbor kvalitetnih proteinov rastlinskega izvora. Razlog za to je osebne narave. 

Ker podpiramo razvoj rastlinskih izdelkov in verjamemo, da lahko vsak posameznik zadosti vnosu beljakovin s popolnoma rastlinsko prehrano, smo aktivni v smeri izobraževanja in podajanja smernic polnovredne rastlinske prehrane, ki je zdrava za človeka in prijazna do okolja, živali in planeta. Več o naših aktivnostih znotraj izobraževanj o prehrani lahko najdete na naši strani ZameinPlanet.

Že sami začetki trgovine Superhrana segajo v leto 2010, ko sta se takratna ustanovitelja odločila postati vegana. Razlog za ta korak je bil naključno srečanje ustanoviteljice s prvimi Sunwarrior proteini na potovanju v Aziji, ki so ji rešili bitko z zastrupitvijo z bakterijo. Ker je več dni ležala v bolnici in več dni ni mogla zaužiti ničesar, ji je prijatelj prinesel beljakovinski shake. Ker se je naslednji dan počutila bolje, ga je poklicala in vprašala kaj ji je pripravil prejšnji dan in tako spoznala Sunwarrior. Po vrnitvi nazaj v Slovenijo se je odločila, da Sunwarrior blagovno znamko pripeljeta v Slovenijo. Tako čistih in okusih proteinov do takrat ni poznala.  Jaz kot njuna prijateljica sem nekaj let za tem postala njuna zvesta stranka. Že 20 let ne uživam mesa in mlečnih izdelkov, zato sem pogosto potrebovala dodatne beljakovine. Prvič, ko sem jih poskusila, so mi bili iskreno, zanič. Še zdaj se spomnim pomladi leta 2012, ko mi jih je prvič prinesla prijateljica Mojca Cepuš. Bili so čokoladni, Classic proteini. Ona je bila vanje zaljubljena že nekaj časa. Jaz pa sem se nad njimi navdušila šele 2 leti kasneje, ko sem spoznala mešanico Warrior Blend proteinov. To je bila zame čisto nova dimenzija okusov. Te sem mnogo lažje sprejela kot prve proteine, ki sem jih kadarkoli zares redno uživala. Kmalu za tem sem tudi ustanovila svoje podjetje in po selitvi ustanoviteljev Superhrane v tujino prevzela spletno trgovino in zastopstvo za izdelke, ki jih danes uspešno tržimo po vsej Sloveniji. Prodajna mesta najdeš tukaj. 

Z leti se mi je okus spremenil, danes sem se vrnila nazaj na prvotni okus – linije Classic. Okus čokolada mi je najbolj všeč! Všeč pa so mi tudi čokoladni kolagen gradniki in drugi izdelki znamke Sunwarrior. Moja 16-letna hči pa je bolj navdušena nad drugo znamko – Vivolife Ritual. Občasno jih popije po treningu odbojke. Iskreno, vsak od vas se bo zagotovo našel v drugem okusu. Nekateri kot je na primer moja dolgoletna prijateljica Mojca pa je je ostala pri Classic liniji. Tudi to je uredu. Najbolje je poskusititi različne in nato videti, kaj nam ustreza.


Okusov in vrst med vsemi 4 blagovnimi znamkami je res veliko. Zato verjamem, da boste tudi vi našli prave zase. S tem razlogom, ker smo tako različni in vsakemu ustreza nekaj drugega, sem se z leti odločila, da v našo ponudbo dodam različne vrste rastlinskih beljakovin. Nikoli pa med njimi ne boste našli živalskih. V naši spletni trgovini smo se namreč zavezali k temu, da ponujamo izključno rastlinske izdelke. 

V zadnjih 6 letih smo posneli kar nekaj zanimivih izobraževalnih vsebin na temo Sunwarrior beljakovin. Vse vsebine si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

Video o beljakovinah najdete TUKAJ.

Video o kolagen gradnikih najdete TUKAJ.

Intervju z Jeleno in Katarino (1. del) najdete TUKAJ. Za nadaljevanje ( še 4 deli) kliknite na desni strani na Youtube kanalu.

Če raje berete kot poslušate pa kliknite na priročnik, ki ima zanimive vizualne grafike, preko katerih boste morda hitro našli svoj okus.

Vsaka vrsta proteinov ima svoje lastnosti.

Kateri od teh se ujemajo z vašim načinom življenja in okusom?

Spoznajte kateri so pravi za vas skozi naš novi vodič za proteine v prahu.

Prenesite brezplačen vodnik tako, da kliknete tukaj.
Izdelki v povezavi s prispevkom
Podobne objave
Komentarji
Napišite komentar
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2021 | Izdelava E-PIK.si |