GLS Slovenija dostavlja popolnoma običajno
09 Apr
0

GLS Slovenija dostavlja popolnoma običajno

Prebrano tolikokrat: 97

Z veseljem vam sporočamo, da naš partner GLS Slovenija, ki skrbi za dostavo vaših naročil od 31.3.2020 obratuje popolnoma običajno in dostava spet poteka, kot je določeno v Splošnih pogojih poslovanja, ki jih najdete na našem spletnem mestu.

Kot ponudnik paketnih storitev je GLS pomemben element v dobavni verigi. Zaradi trenutnih razmer je odgovornost, ki jo nosi GLS, še jasnejša. Podružnice GLS po Evropi se po svojih najboljših močeh trudijo varovati zdravje udeležencev našega poslovanja in še naprej zagotavljati logistiko paketov. Izvedli so vse potrebne ustrezne ukrepe, ki temeljijo na nacionalnih uradnih priporočilih organov, in jih bodo po potrebi še prilagodili.

Rok dostave: je kot običajno 1 do 2 delovna dni. Če vaše plačilo prejmemo do 13. ure, je paket še isti dan odpremljen. 


Zaradi zajezitve širjenja Covid-19 smo se kot naročnik prevoznih storitev po posvetu z GLS Slovenija odločili, da do nadaljnjega še ne nudimo naročil po povzetju in po nepotrebnem izpostavljamo kurirje morebitni okužbi, saj tak način pošiljanja potrebuje vaš podpis in izmenjavo gotovine, kar v tem času še ni primerno. Zato vas prosimo za razumevanje in prilagoditev situaciji.

Način dostave:

Dostava še vedno poteka po strogih pogojih z brezkontaktno razdaljo 1,5 m varnostne razdalje s prevzemom zunaj stavb in poslovnih ali večstanovanjskih objekov. Kurirji so opremljeni z ustrezno sanitarno opremo.

Vas stranke pa naprošamo, da kurirjem omogočite brezkontaktno predajo paketa zunaj vašega bloka ali poslovnega prostora.

Več o pogojih dostave in načinu plačil najdete na povezavi tukaj: https://www.super-hrana.si/informacije-o-dostavi

Na spodnji povezavi pa lahko poiščite najnovejše informacije v mednarodnem poslovanju z GLS: 

https://gls-group.eu/EU/en/information-about-corona-virus 

 

Vaš GLS in spletna trgovina Superhrana

Podobne objave
Komentarji
Napišite komentar
Superhrana.si - Zdrava trgovina © 2020 | Izdelava E-PIK.si |